+36 (1) 510 0585 info@forensis.hu

1,3 millió magyar nem tévedhet! Te kihagynál garantált 10%-os hozamot?

1,3 millió magyar nem tévedhet! Te kihagynál garantált 10%-os hozamot?

Mekkora kamatot érhetsz ma el megtakarításaiddal? Bankbetét: 0,5%. Állampapír: 2-3,5%. Lakástakarék: akár 10%... Mindhárom megtakarítási forma állami garanciával bír (30 millió Ft-ig), és a hozam rögzített. Ez alapján nem nehéz választani. 1,3 millió magyar már le is tette a voksát a Lakástakarék mellett... Te miért hagynád ki? Különösen akkor, amikor a Forensis jóvoltából most minden Lakástakarék szerződéshez 20.000 Ft Erzsébet utalványt kaphatsz*.

Szerző: Editor

Mekkora kamatot érhetsz ma el megtakarításaiddal


3%-ot közelítő inflációnál nem olyan vidám dolog 0,5%-os kamaton bankbetétet lekötni... Nem sokkal kedvezőbb az 1 éves állampapír 2%-os kamatszintje sem. Az 5 éves lejáratú állampapír 3,5%-os éves kamatozása már-már kecsegtetőnek tűnhet, hacsak nem kívánunk a jövőben lakást vásárolni, felújítani, lakáshitelt törleszteni, légkondit beépíteni, napelemet telepíteni, medencét kialakítani a kertben. Ezekre ugyanis felhasználható az éves befizetésekre vetítve 30%-os állami támogatással bíró Lakástakarék, mely így 5 éves futamidő esetén közel 10% éves, előre rögzített hozamot biztosít, a befizetett pénz 100%-os állami garanciája mellett. Ezért választotta ezt a megtakarítási formát már 1,3 millió magyar!

Most legalább 5 éves futamidejű és 20 ezer Ft-os havi megtakarítással bíró Erste Lakástakarék szerződés megkötése esetén 20 ezer Ft Erzsébet utalványt adunk ajándékba, így INGYENES lesz a számlanyitásod!*

A Forensis ráadásul még többet kínál: Forensis klubtagok számára most 8 éves futamidejű lakástakarék kötése esetén az ingyenes számlanyitás mellett további 10.000 Ft (azaz összesen 30.000 Ft) visszafizetés** (Erzsébet utalványban) kizárólag az akció végéig (2017.07.25.)


Egy konkrét példa, milyen pénzügyi előnyt biztosít a Lakástakarék:

  • 20 ezer Ft/hó befizetéssel és 5 éves futamidővel számítva
  • 342 ezer Ft állami támogatást realizálva
  • 1.485.000 Ft-ot fordíthatsz az 5. év végén lakáscélra (vásárlás, felújítás, bővítés, beépített műszaki berendezés, vagy lakáshitel törlesztés)
  • + 20.000 Ft Erzsébet utalvány az akció keretében

Erzsébet utalvány

Ingyenes tájékoztatást kérek

*Kedvezményes számlanyitást biztosítunk és 20.000 Ft értékű Erzsébet utalványt adunk ajándékba, ha elküldöd nekünk érdeklődésedet és legalább 1 darab, minimum 5 éves futamidejű havi 20.000 Ft-os Erste EgyOtthon 0149 Lakástakarék szerződést kötsz, melynek első havi befizetése a számlanyitási díjjal együtt megtörténik. Az akció más, a Bankmonitor által meghirdetett akcióval nem vonható össze!
**Szintén kedvezményes számlanyitást biztosítunk és 30.000 Ft értékű Erzsébet utalványt adunk ajándékba, ha elküldöd nekünk érdeklődésedet és legalább 1 darab, minimum 8 éves futamidejű havi 20.000 Ft-os Erste EgyOtthon 0149 Lakástakarék szerződést kötsz, melynek első havi befizetése a számlanyitási díjjal együtt megtörténik.


Amennyiben a szerződések elindulását az Erste Lakástakarék a Bankmonitor Partner Kft. részére visszaigazolta, valamint a szerződések után járó jutalékot elszámolta, az ajándékutalványt postázzuk címedre vagy átveheted irodánkban a szerződéskötést követő 2 hónapon belül. Az akció más, a Bankmonitor által meghirdetett akcióval nem vonható össze!

;