+36 (1) 510 0585 info@forensis.hu

RÓLUNK

A FORENSIS-t azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy egy valós értékeket nyújtó közösséget adjunk a magyarországi autós társadalomnak, illetve autó tulajdonosoknak. Mindemellett pedig olyan megtakarítási lehetőségeket biztosítsunk az élet különböző területein, amelyek megkönnyítik az autó fenntartását, illetve az autótulajdonosok mindennapi életét, akár az autóval kapcsolatos költségeken kívül. Ezek a megtakarítások elérhetik évente akár a 200.000 Ft-ot is.

A FORENSIS tagság ingyenes, a regisztrációhoz mindössze néhány alapadatot kell megadnod a regisztrációs oldalon.

A FORENSIS kedvezmény közösségnek magánemberek és vállalkozások egyaránt tagjai lehetnek, ezért kérünk, hogy amennyiben vállalkozásként szeretnéd regisztrálni magad a Forensis klubba, akkor se habozz, és vedd fel velünk a kapcsolatot. A kedvezményeket a vállalkozás minden gépkocsijához igénybe veheted.

A FORENSIS által nyújtott kedvezményeket országos hálózattal rendelkező partnereinknél veheted igénybe, ezért bárhol is laksz vagy dolgozol az országban, a kedvezményeket gyorsan és könnyen igénybe veheted.

ISMERD MEG A KÁRTYA ELŐNYEIT!

FONTOS!

Üzemanyag vásárlás esetén a MOL-Forensis céges kártya MOL terminálon történő lehúzása biztosítja a kedvezményt.
Online vásárlás/aktiválás esetén meg kell adnod az egyedi kódot, azonosítót (pl.: autósegély szolgáltatás vásárlás, biztosítás kötés, stb.).

Mindig tájékozódj a kedvezményre jogosító azonosításról, mielőtt vásárolsz Partnereinknél!
;