+36 (1) 510 0585

MOL - Forensis Partner kártya használata

Gyakran Ismételt Kérdések

Végre visszatér az azonnali kedvezmény, ezért az új informatikai háttér miatt új kódolású kártyára van szükség. Az új kártyához új regisztráció/jóváhagyás szükséges, mivel az általános szerződési feltételek, működési szabályzat és adatvédelmi szabályzat módosult. Igénylés magánszemélyeknek lehetséges, de a tankolás után bármely gazdasági társaságnak, szervezetnek kérhető "áfás" számla. A regisztráció elérhetősége: www.forensis.hu/regisztracio

Természetesen az új, azonnali tankolási kedvezményre jogosító kártyával igénybe vehetőek a további kedvezmények is, amelyekről a www.forensis.hu oldalon a „Kedvezmények” menüpont alatt tájékozódhatsz.

Országszerte már több mint 450 töltőállomáson vehető igénybe az azonnali kedvezmény, a pontos kútlistáról a Partner kártya elfogadóhelyek oldalon tájékozódhatsz.

A régi AGIP kúton is használható fekete-sárga kártya már inaktív, új kártyát ingyenesen a regisztráció oldalon igényelhetsz egy perc alatt.

Természetesen. Az ingyenes azonnali kedvezményre jogosító kártyával való tankolás után bármely vevőt megadhatsz "áfás" számla igényekor.

Az új MOL-Forensis partner kártya nem bankkártya, és PIN kód sem kell a használatához.

A kimagasló kedvezmény mértéke bejelentkezés vagy regisztráció során megismerhető.

A töltőállomásokon történő tankolás után a pénztárnál lehúzással érvényesítik a kedvezményt és a tankolás árából levonásra kerül a literenként (üzemanyag típustól függő) 8-16 Ft kedvezmény és azonnal kapsz 1-5 forintnyi kedvezményt a kártyára.

Az összes azonnali kedvezmény tehát:
- bruttó 8+1 - 9 Ft/liter – 95-ös benzinre
- bruttó 16+5 - 21 Ft/liter – EVO plus 100 prémium benzinre
- bruttó 8+1 - 9 Ft/liter – gázolajra
- bruttó 16+5 - 21 Ft/liter – EVO Plus Diesel prémium gázolajra
- bruttó 8+1 - 9 Ft/liter – LPG Eco+ autógázra

Nem, nincs semmilyen egyéb költsége. Nincs kezelési költség, számlavezetési költség, kártyadíj, kártyához kapcsolódó éves díj, ezektől a MOL-Forensis Partner kártya teljesen költségmentes!

Nem, a Forensis Partner kártya már önmagában is multipont kártya, csak plusz azonnal kedvezményre is jogosít.

Nem, tranzakciónként kizárólag csak egy Partner kártya alapú kártya használható. Egyéb MOL kártyával a kedvezmény nem vonható össze.

A MOL-Forensis Partner kártya aktuális egyenlegéről a pénztárnál a pénztáros tájékoztat az egyenlegről, illetve regisztrációt követően online a MOL ügyfélkiszolgáló felületén a Kártya Központ oldalán is lekérdezhető az egyenleg.

Amennyiben a kártyádat ellopták vagy elveszítetted, kérjük, hogy azonnal jelezd a MOL Nyrt. ügyfélszolgálatán, az éjjel-nappal hívható +36 1 886 5000 telefonszámon, vagy a Forensis ügyfélszolgálatán: +36 1 510 0585, e-mail: info@forensis.hu
A letiltáshoz a kártyaszámot, mint egyedi azonosítót meg kell adni. Az elveszett kártya letiltását követően új kártyát kell igényelni.

A tranzakció visszautasításának több oka is lehet, melyekről a MOL ÁSZF 2.2 pontjában a MOL oldalán tájékozódhatsz.
A kúton az esetleges problémáról tájékoztatást adnak.
A virtuális kártyaközpont vagy a Forensis ügyfélszolgálat is minden esetben segít a probléma megoldásában.

A kedvezmények érvényesítéséhez a terminálon le kell húzni a kártyát fizetés előtt.

Semmi akadálya, tankolás után bármely cég, vagy szervezet részére kérhető "áfás" számla.

;