+36 (1) 510 0585

A KÁRTYA

A Forensis tagság ingyenes, több kedvezményes lehetőséget biztosít a regisztrált tagoknak.

A kedvezmények között szerepel autós és egyéb, nem autózáshoz kötött kedvezmény, mint például ruházati akciók.
Állandó kedvezményeink mellett időszakhoz, eseményhez kötött akciókat is indítunk, amiről a tagjaink a regisztráció során megadott e-mail címre küldött hírlevélben és a facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/forensisklub) tájékozódhatnak.

A kedvezményeink mellett kínálunk tankolási kedvezményre jogosító MOL-Forensis Partner kártyát.

A kártya egyszeri díja 1.590 Ft, amit a regisztráció után a visszaigazoló e-mailben megadott információk alapján utalással lehet kiegyenlíteni/igényelni.
A kedvezményes vásárlásokhoz Forensis regisztrációval kell rendelkezned, amely ingyenes, a tankolási kedvezményhez pedig a kártyát is kell igényelned.

A tankolási kedvezményt biztosító kártyát az alábbiak szerint igényelheted, mindössze egy percet vesz igénybe a regisztráció:
1. Regisztrálj a Forensis rendszerébe, add meg adataidat a https://www.forensis.hu/regisztracio oldalon, töltsd ki a MOL-Forensis Partner kártya igényléshez és hozzájáruláshoz szükséges részt.
2. A kapott visszaigazoló e-mailben meg kell erősíteni a Forensis regisztrációdat és amennyiben kártyát is kérsz, akkor a levélben küldött infók alapján megteheted.
3. Fontos, hogy MOL-Forensis Partner kártyát csak magánszemély igényelhet, cégeknek külön céges kártyánk van, ami ingyenes. A céges regisztráció: https://www.forensis.hu/cegregisztracio
4. Az elkészült kártyát a Magyar Posta kézbesíti a regisztráció során megadott címre.
5. Ezután bármely belföldi MOL kúton használhatod a kártyát.

Hiányos adatokkal és a kártyadíj megfizetése nélkül nem indul el a kártya készítés!

Csak regisztrált felhasználóink részére publikus a tankolási kedvezmény mértéke.

FONTOS!

Üzemanyag vásárlás esetén a MOL-Forensis Partner kártya MOL terminálon történő lehúzása biztosítja a kedvezményt és a multipontok kártyára való felírását!
Online vásárlás/aktiválás esetén meg kell adnod az egyedi kódot, azonosítót (pl.: autósegély szolgáltatás vásárlás, biztosítás kötés, stb.).

Mindig tájékozódj a kedvezményre jogosító azonosításról, mielőtt vásárolsz Partnereinknél!
;