+36 (1) 510 0585 info@forensis.hu

"A magyarországi Autós Nagykoalíció elnöke a Forensis Klubról

Knezsik István Úr, a magyarországi Autós Nagykoalíció elnöke, 2010. október 13-án, elismerő szavakkal beszélt a Klub Rádióban a Forensis Klub tevékenységéről, éppen azon a napon, amikor taglétszámunk elérte a 12.000 főt. Itt meghallgathatod az interjút.

Szerző: Editor

Itt meghallgathatod az interjút: Forensis Klub - Klub Rádió

Az Autós Nagykoalíció, a magyarországi autós szakma különböző területein működő vállalkozásokat összefogó, széles körű szakmai szervezet és érdekképviselet.
A szervezet elnöke, 2010. október 13-án beszélgetett a Klub Rádió AutóMobil című műsorában Istenes Lászlóval, az újonnan alakult Forensis Klubról, annak tevékenységéről, értékeiről és az autósok számára nyújtott kedvezményeiről és szolgáltatásairól.

Elnök úr kiemelte, hogy a Forensis Klub valóban egy ingyenes tagságot biztosító szervezet, amely infrastruktúrájával képes magas színvonalon kiszolgálni az autósokat szükség esetén, a Europ Assistance egész Európára kiterjedő autós segély szolgáltatásán keresztül.
Ezen kívül pedig már most is olyan, feltétel nélküli kedvezményeket kínál tagjainak, amelyeken keresztül jelentős megtakarításokat érhetnek el mindennapi életükben és a kedvezményes szolgáltatások köre, folyamatosan tovább bővül.

;