+36 (1) 510 0585 info@forensis.hu

Ajándék balesetbiztosítás az új kártya mellé

Ajándék balesetbiztosítás az új kártya mellé

A Forensis és a Colonnade biztosító hosszú évek óta dolgozik együtt azon, hogy a Forensis tagok számára hasznos és kedvező ajánlatokat kínálhassanak.

Szerző: Editor

A Colonnade biztosító most az új Forensis MOL Partner Kártya tulajdonosok részére is felajánlja a 3 hónapra szóló ingyenes balesetbiztosítását.

A biztosítás semmilyen kötelezettségvállalással nem jár:
- valóban ingyenes, a díját a Colonnade biztosító átvállalja,
- a 3. hónap végén automatikusan, minden további kötelezettség nélkül megszűnik,
- bármikor felmondható a 3 hónap alatt.

A biztosítási termék neve:
COLONNADE START ARANYFOKOZATÚ BALESETBIZTOSÍTÁS
Colonnade START aranyfokozatú balesetbiztosítás »

A biztosítás a mindennapok kisebb- és nagyobb balesetei bekövetkezése esetén nyújt anyagi segítséget a biztosított vagy annak halála esetén a kedvezményezett részére. Kockázati típusú biztosítás, megtakarítási részt nem tartalmaz.

Mit tartalmaz a biztosítás?

Biztosítási eseményekBiztosítási összeg
Baleseti halál1 000 000 Ft
Maradandó részleges egészségkárosodás1 000 000 Ft
Kórházi napi térítés baleset esetén (maximum 90 nap)2 000 Ft/nap
Csonttörés8 000 Ft

A biztosítási fedezetre és a biztosítási szerződésre vonatkozó feltételeket a Biztosítási kötvény, valamint a Biztosítási feltételek ismertetik részletesen.

A biztosítás elfogadásával az igénylő hozzájárul ahhoz, hogy a Biztosító a jövőben termékeiről és szolgáltatásairól levélben, emailen vagy telefonon keresztül tájékoztatást adjon. A marketing célú megkeresésekhez adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja a Biztosítónak írt levélben (1139 Budapest, Váci út 99.), vagy az info@colonnade.hu címre küldött emailben.
A biztosítás három hónapos időszakának lejárata előtt a biztosító tanácsadója felhívja az igénylőt és tájékoztatja a biztosítás megszűnéséről, valamint azokról a lehetőségekről, amelyekkel továbbra is anyagi védelemben tud maradni. Amennyiben az ajánlatot nem találja érdekesnek az igénylő, az adatai véglegesen törlésre kerülnek.

A Colonnade magasabb összegű és szélesebb körű fedezeteket tartalmazó ajánlatait megtekintheti a Colonnade weboldalán

Colonnade adatvédelmi tájékoztató

A Colonnade-ről

A Colonnade magyarországi működése egészen 1988-ig nyúlik vissza, ekkor jött létre a közismert, utasbiztosításokra szakosodott Atlasz Utazási Biztosító.
2014-ben egy nagy nemzetközi pénzügyi szolgáltató, a kanadai Fairfax látta meg a biztosítóban a lehetőséget. A Fairfax Financial Holding Limited a torontói tőzsdén jegyzett cég, világszerte több mint 20 biztosító tulajdonosa, közel 10 milliárd dolláros forgalommal.
Az átalakulás részeként 2016-tól már Colonnade néven dolgozunk és növekedünk tovább – az AIG Biztosító tevékenységének átvételével pedig évtizedes tapasztalattal, szakértelemmel és újabb minőségi szolgáltatásokkal bővült a repertoárunk és erősödött jelenlétünk a magyar biztosítási piacon.
Szolgáltatásaink között megtalálhatóak az utas-, lakás-, baleset és betegség-, kiegészítő gépjármű-, valamint vállalati vagyon és felelősség-, és pénzügyi biztosítások.

Célunk, hogy a Colonnade elsőrangú ügyfélkiszolgálásról, innovatív megoldásairól és nem utolsósorban elégedett ügyfeleiről legyen ismert.

;