+36 (1) 510 0585 info@forensis.hu

Drága lehet a síbaleset, ha nincs biztosításunk

Drága lehet a síbaleset, ha nincs biztosításunk

Itt a síszezon, ám a külföldre utazóknak nem árt tisztában lenniük azzal, mi a teendőjük egy esetleges baleset során.

Szerző: Editor

Gondoskodj már az utazás megkezdése előtt a megfelelő biztosításról!

Az alábbiakban összeszedtük, mire érdemes odafigyelni, amikor utasbiztosítást kötünk. Ma már minden biztosító utasbiztosítási terméke tartalmazza a 24 órás asszisztenciát, az élet-, baleset- és betegségbiztosítást, továbbá több módozatnál a felelősség-, jogvédelem- és poggyászbiztosítást is.
A biztosítás így a betegszállítás és ellátás mellett többnyire a hozzátartozók értesítésére, kiutaztatására, a gyermekek hazajuttatására, vagy éppen az idő előtti hazautazással járó költségek megtérítésére is használható. Sőt, olyan felelősségbiztosítást is nyújt az ügyfeleknek, amelyek egy sípályán okozott baleset esetén is fedezik a kártérítés költségeit.

Kösd meg itt a biztosításod!

Érdemes alaposabban utána nézni a különböző biztosításoknak, ugyanis már van olyan biztosító, aki az utasbiztosításban napi térítést nyújt abban az esetben, ha a rossz idő miatt lezárnak egy pályát.

Emellett egyre több biztosító nyújt fedezetet a sífelszereléssel kapcsolatos lopás és baleseti sérülésből eredő károkra is.

Nagyon fontos ugyanakkor, hogy a külföldi utazás idejére szóló biztosítást még Magyarország területén meg kell kötni ahhoz, hogy érvényes legyen.
A biztosítási Partnerünk oldalán ezt ma már az utazás napján, otthonról vagy akár mobiltelefonról is megtehetjük.

;