+36 (1) 510 0585
Kedvezményes utasbiztosítások a Forensis Klub tagjainak!

A Forensis Klub és a Colonnade megállapodásának köszönhetően
a Forensis tagjai 15-20% kedvezménnyel vásárolhatnak utazási biztosításokat!

„Utazzon többet. Aggódjon kevesebbet.”

Az utazás általában a kikapcsolódásról és pihenésről szól. Ugyanakkor legyen szó akár szabadidős, vagy üzleti utazásról, megnyugtató, ha Te, a családod és az értéktárgyaid biztosítva vannak az utazás közben. A Colonnade, mint az egyik vezető online utasbiztosítás szolgáltató, költséghatékony és széleskörű biztosítási termékeivel világszerte több millió utasnak nyújt biztonságot. A biztosítások területén szerzett több évtizedes tapasztalattal olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek segítségével még nagyobb biztonságban utazhatsz.

Amellett, hogy utasbiztosításodat személyre szabhatod, bizonyos fedezeteket minden Colonnade utasbiztosítás tartalmaz, mint például a sürgősségi orvosi segítségnyújtás, amely az év 365 napján, a nap 24 órájában nyújt segítséget a bajbajutottaknak.

Néhány előre nem látható esemény igen komoly kiadásokat vonhat maga után, így egy igényeidnek megfelelő utasbiztosítás megvásárlása megvédhet Téged és a családodat is az ilyen többletköltségektől. A megfontolt utazók nem utaznak utasbiztosítás nélkül, ezzel kímélve meg magukat a felesleges aggodalmaktól.

UTASBIZTOSÍTÁSOK

Az utazás előkészítése közben szakíts pár percet arra is, hogy megismerd az utasbiztosítási szolgáltatásokat, és igényeidnek megfelelően válassz fedezetet.

A Colonnade teljes körű utasbiztosításokat ajánl azoknak az ügyfeleknek, akik az utazásukkal kapcsolatos kockázatos eseményekre keresnek fedezetet.

KEDVEZMÉNYES BIZTOSÍTÁSKÖTÉS

A Forensis Klub tagjai 15% kedvezménnyel vehetik igénybe a Colonnade utasbiztosításokat,
a Forensis Prémium tagok 20% kedvezményt kapnak a vásárlás során.

A kedvezményes kupon kódot a Forensis Klubos regisztráció során használt e-mail címeddel töltheted le!


Ha a kedvezmény igénybevétele során elakadsz, keresd ügyfélszolgálatunkat
a vagy az mail címen.

;