+36 (1) 510 0585 info@forensis.hu
Kedvezményes utasbiztosítások a Forensis Klub tagjainak!

A Forensis és a Colonnade biztosító megállapodásának köszönhetően
a Forensis Klub tagjai idén is kedvezménnyel köthetnek ATLASZ utasbiztosítást
külföldi utazásuk védelmére.

„Utazz többet. Aggódj kevesebbet.”

A Colonnade biztosító Magyarország egyik legnépszerűbb utasbiztosítójaként évente több mint 300 000 utas számára jelent biztos segítségnyújtási hátteret nyaralása, szabadidős pihenése vagy üzleti útja során. A biztosítottak egy professzionális, az utazók érdekeit szem előtt tartó globális hálózat támogatását élvezhetik.

Miért érdemes ATLASZ utasbiztosítást kötni?

  • Ha váratlan baleset adódik, a Colonnade biztosító munkatársai a világ bármely pontján segítenek, hogy baleset után mielőbb orvoshoz juss. Nyomon követik a beteg állapotát és kórházi kezelését, orvosaik konzultálnak az ellátó intézmény szakembereivel. Gondoskodnak a szállítható, stabil állapotú beteg és családja biztonságos szállításáról, hazajutásáról. A biztosító átvállalja, vagy visszatéríti a felmerült költségeket a biztosítási feltételek szerint.
  • Rablás vagy megsérült poggyász esetén a kárbejelentést követően a biztosítási feltételeknek megfelelően elbírálják és megtérítik a keletkezett kárt.
  • Ha gépjárműved menetképtelenné válik, műszaki meghibásodás vagy közlekedési baleset esetén szerelőt küldenek. Ha a meghibásodott gépjármű a helyszínen nem javítható, megszervezik a jármű elszállítását a legközelebbi szervizbe autómentővel. Amennyiben a javítás a szervizbe szállítás napján nem fejeződik be, gondoskodnak az utasok elhelyezéséről a szerviz közelében lévő szállodában, és megtérítik a biztosítási eseménnyel összefüggő telefonköltségeket.

A gyors és hatékony segítségnyújtásról a világ bármely pontjáról éjjel-nappal hívható ATLASZ Assistance segélyszolgálat munkatársai gondoskodnak.

KEDVEZMÉNYES UTASBIZTOSÍTÁS


A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, add meg a Forensis Klub regisztrációd során használt e-mail címed, amelyre elküldjük a kedvezményre jogosító kuponkódot!


Ha a kedvezmény igénybevétele során elakadsz, keresd ügyfélszolgálatunkat
a vagy az mail címen.

;