+36 (1) 510 0585

Forensis autós balesetbiztosítás - Colonnade

Forensis autós balesetbiztosítás - Colonnade

A Forensis Baleset biztosítást szolgáltató Colonnade telefonos munkatársai hamarosan keresni fogják a biztosított Forensis tagokat, hogy meglévő biztosításukat aktualizálják. Lehetőségük lesz magasabb biztosítási védelmet választani, illetve jelezni észrevételeit jelenlegi biztosításukkal kapcsolatban.

Szerző: Editor

Colonnade Forensis Balesetbiztosítás

Érdemes magasabb biztosítási védelemre váltani, és/vagy a családtagokra is kiterjeszteni a fedezetet, mert dupla olyan fedezetet kapnak, de a díj ennél kisebb mértékben nő.

Az elmúlt 4 évben sok ezer ingyenes biztosítást vettek igénybe a Forensis tagok, de több ezren kötötték meg a Forensis Autós Balesetbiztosítást is. Észrevettük azonban, hogy közülük sokan nem az elérhető legjobb csomagban vannak most, ezen szeretnénk változtatni, ezen szeretnénk segíteni.

Az alábbi esetekben klubtagjainknak nagyon jól jött a biztosítás:

B.V. 51 éves: Elesett a járdaszegélyben, és combnyaktörést szenvedett, maradandó egészségkárosodása szerencsére nem lett, ám kórházi napi térítés formájában így is tudtunk segíteni. Kifizetés: 160.000 Ft

K.P. 47 éves: Személygépkocsival haladt, amikor nem adták meg neki az elsőbbséget: hogy a szembe érkező autóval való ütközést elkerüljék, árokba hajtottak. K.P többszörös bordatörést szenvedett, ami miatt kórházban kellett töltenie 4 napot. Az ügyfélnek kórházi napi térítést fizettünk, maradandó egészségkárosodás nem történt.

V.Á. 74 éves: 2016.04.06-án érkezett meg hozzánk V.Á. kárbejelentése, miszerint leesett a létráról a nyaralójában, petrochanter-törést szenvedett, járásképtelenné vált a csípőcsonttörés következtében, mentővel vitték kórházba, ahol közel 1 hónapot feküdt. Kárigényét a bejelentés napján elbíráltuk. A kórházban töltött napok után a kifizetés: 108.000 Ft.

Sajnos hiába az Autós Balesetbiztosítás 12 milliós szolgáltatási összege, történt olyan eset, hogy nem tudtunk segíteni.

M.CS. 38 éves Segéd-motorkerékpárral fának ütközött, a helyszínen életét vesztette, azonban kártérítés nem volt fizethető, mert az ügyfél véralkoholszintje 2,091 volt.

Gondolkodj felelősen, biztosítsd magad a baleseti károk ellen!

A Forensis Klub és a Colonnade megállapodásának köszönhetően a Forensis tagjai 20% kedvezménnyel vásárolhatnak utazási biztosításokat ezen a linken.

Az utazás általában a kikapcsolódásról és pihenésről szól. Ugyanakkor legyen szó akár szabadidős, vagy üzleti utazásról, megnyugtató, ha Te, a családod és az értéktárgyaid biztosítva vannak az utazás közben. A Colonnade, mint az egyik vezető online utasbiztosítás szolgáltató, költséghatékony és széleskörű biztosítási termékeivel világszerte több millió utasnak nyújt biztonságot. A biztosítások területén szerzett több évtizedes tapasztalattal olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek segítségével még nagyobb biztonságban utazhatsz.

Amellett, hogy utasbiztosítását személyre szabhatod, bizonyos fedezeteket minden Colonnade utasbiztosítás tartalmaz, mint például a sürgősségi orvosi segítségnyújtás, amely az év 365 napján, a nap 24 órájában nyújt segítséget a bajbajutottaknak.

Néhány előre nem látható esemény igen komoly kiadásokat vonhat maga után, így egy igényeidnek megfelelő utasbiztosítás megvásárlása megvédhet Téged és a családodat is az ilyen többletköltségektől. A megfontolt utazók nem utaznak utasbiztosítás nélkül, ezzel kímélve meg magukat a felesleges aggodalmaktól.

Utasbiztosítások

Az utazás előkészítése közben szakíts pár percet arra is, hogy megismerd az utasbiztosítási szolgáltatásokat, és igényeidnek megfelelően válassz fedezetet.
Colonnade teljes körű utasbiztosításokat ajánl azoknak az ügyfeleknek, akik az utazásukkal kapcsolatos kockázatos eseményekre keresnek fedezetet.

KÖSD MEG MOST!

A 20% kedvezmény érvényesítéséhez a Colonade oldalon használd a következő kódot:

;