+36 (1) 510 0585 info@forensis.hu

Hol érdemes most lakástakarékot nyitni? Mutatjuk az akciókat

Hol érdemes most lakástakarékot nyitni? Mutatjuk az akciókat

Összeszedtük az összes akciós lakástakarék ajánlatot, hogy neked már ne kelljen külön-külön nézelődnöd. Reméljük összehasonlításunk érdekes lesz számodra és segít a választásban!

Szerző: Editor

ERSTE lakástakarék akció + 24 000 Ft ajándék utalvánnyal

A ERSTE/Bankmonitor kombó akciója továbbra is a leggyakrabban választott lakástakarék és ez nem véletlen. Ha 6 éves ERSTE lakástakarékot nyitsz a Bankmonitoron keresztül, akkor mindjárt 2 akcióban is részt veszel:

  • Egyrészt a számlanyitási díj csak a havi betétnek megfelelő összeg, vagyis 20 000 Ft-os havi megtakarítás esetén 20 000 Ft (44 000 helyett).
  • Másrészt a vállalt futamidőtől függően a Bankmonitor megfejeli a kedvezményes ajánlatot egy Erzsébet utalvánnyal is: pl. 6 éves ERSTE lakástakarékhoz 24 000 Ft-os utalványt adunk ajándékba (ha szeretnéd tudni, mennyi Erzsébet utalványt kaphatsz, kalkulálj itt!)
Fontos: Ahhoz, hogy megkapd a kedvezményes számlanyitási díjat és az ajándék utalványt NEM kell plusz terméket igénybe venned!

ERSTE LAKÁSTAKARÉK AKCIÓ ITT »Fundamenta akció + 40 000 Ft bónusz jóváírással

A Fundamenta akciójával a hosszú távon takarékoskodók járnak jól: Az akció lényege röviden, hogy 8 vagy 10 éves lakástakarék szerződéskötés esetén akár 40.000 Ft jóváírást is kaphatsz a lakástakarék számládon és ehhez csak a havi 20 000 Ft-os betétösszeg fizetését kell vállalnod (amit valószínűleg egyébként is megtennél).

TOVÁBB A FUNDAMENTA TRIPLÁZÓ BÓNUSZ AKCIÓJÁRA »OTP lakástakarék akár INGYENES számlanyitással

A számlanyitási díjból ad 4 különböző kedvezményt az OTP Lakástakarék, azonban mindegyikhez valamilyen egyéb szolgáltatást kell igényelni, aminek van költsége.

1. 50%-os számlanyitási kedvezményt kapsz, ha a szerződéskötéskor a lakástakarék SMS szolgáltatását (ennek költsége egyszeri 1017 Ft) is igényled és minimum 6 éves szerződést kötsz 2. Ha az SMS szolgáltatás mellé hűségvállalásról is döntesz (nem szünteted meg hamarabb a szerződést, mint a vállalt időszak), akkor csökkentett összegű számlanyitási díjat kell csak megfizetni, méghozzá akkora mértékűt, mint amekkora a vállalt havi befizetés mértéke 3. Teljesen INGYENES a számlanyitás, ha a korábbi pontban említetteken felül (hűségvállalás+SMS) az OTP Banknál új bankszámlát is nyitsz 4. Szintén INGYENES a számlanyitás, ha 14 éven aluli gyermek számára indítod a lakástakarékot

OTP LAKÁSTAKARÉK AKCIÓ ITT »AEGON lakástakarék 0 Ft számlanyitási díjjal

Az OTP-hez hasonlóan az AEGON lakástakarék is plusz termékhez köti az ingyenes számlanyitást: 0 Ft a számlanyitás díja, ha legalább 5 éves lakástakarékot kötsz és hozzá egy Aegon lakásbiztosítást választasz, vagy már eleve rendelkezel ilyennel, aminek az éves díja eléri a 25 ezer forintot. Emellett az alaphelyzet az, hogy elengedik a számlanyitási díj felét és ehhez még plusz terméket sem kell igénybe venned.

AEGON LAKÁSTAKARÉK NYITÁS ITT »

;